Fotografie op locatie

Zet uw bedrijf in de spotlight

Naast uw gezicht ook uw bedrijf zelf laten zien? Dan kunt u kiezen voor een beeldbank op locatie. Naast zakelijke portretten van, leggen we ook de sfeer van uw bedrijf op professionele wijze vast. Met oog voor detail brengen wij uw bedrijf in beeld. Denk bijvoorbeeld aan het klantcontact, een kijkje achter de schermen, een vergadering, het interieur van het kantoor; er zijn vele kanten van uw bedrijf die het daglicht best mogen zien. Wij helpen daar heel graag een handje mee. Met aandacht maken we er samen een prachtig eindproduct van.

Heeft u een webshop en wilt u een beeldbank van uw producten? Ook dan kunt u bij Fotostudio Den Helder terecht. Beeldmateriaal speelt een belangrijke rol in de aankoop van een product. Het kan klanten zelfs over de streep trekken om tot aankoop over te gaan. Graag gaan wij met u in conclaaf over uw bedrijf en de sfeer dat het beeldmateriaal moet uitstralen. We plannen een moment en vervolgens gaan samen een prachtige beeldbank samenstellen.

Bent u er klaar voor? Wij wel!

Afspraak formulier

  Bedrijfsnaam *

  Naam *

  Achternaam *

  Email

  Telefoon

  Voorkeur dag

  Laat zien dat je geen robot bent door de volgende afbeelding te kiezen Vlag.

  Tarieven

  Onze bedrijfsfotografie tarieven worden aan de hand van uren berekend. Het uurtarief van Fotostudio Den Helder is tussen de 30 en 45 euro per uur, excl. btw.

  De precieze prijs hangt af van een aantal aspecten; omvang, duur en benodigdheden zoals een greenscreen.

  Een voorbeeld hoeveel tijd er in een opdracht gaat zitten.

  Voorbeeld beeldbank maken op locatie

  Stel, u heeft een mooi bedrijfspand met een team aan personeel en u wilt hier mooi beeldmateriaal voor hebben. Een voorbeeld van de kosten:

  • 1 uur op- en afbouwen mobiele studio
  • 0.5 uur binnen/buiten fotograferen
  • 1 uur sfeer vastleggen (details, personeel etc.)
  • 1 uur nabewerken
  • Totaal: 3.5 uur
  reclamebureau den helder