BEDRIJFSFOTOGRAFIE

Verhoog uw conversie

Een professionele fotografie speelt een belangrijke rol bij het succes van uw bedrijf. Uw bedrijf goed neerzetten in beeld of uw team voorstellen doormiddel van beeldmateriaal. Klanten willen graag zien met wie ze te maken hebben. Een online fotoalbum van uw medewerkers kan u bijvoorbeeld daarbij helpen of een foto van de eigenaar of een medewerker die een dienst of een product presenteert is al bepalend voor de buitenwereld.

Een webshop met professionele productfoto’s van hoge kwaliteit, zal door de bezoeker snel worden gezien en beoordeeld als een “hmmm dat ziet er goed uit” waardoor uw online verkoop zal worden beïnvloed. Professionele foto’s is van grote invloed voor uw bedrijf, hoe u zich naar de buitenwereld presenteert. Een goede productfoto is grotendeels van invloed die een potentiële klant over de streep moet trekken.

Afspraak formulier

Bedrijfsnaam *
Naam *
Achternaam *
Email
Telefoon
Voorkeur dag

Tarieven

Onze bedrijfsfotografie tarieven worden aan de hand van uren berekend. Het uurtarief van Fotostudio Den Helder is tussen de 30 en 45 euro per uur, excl. btw. Afhankelijk van de aard van de opdracht (zoals omvang, duur en overige belangen (zoals Greenscreen productie). De vraag is dus eigenlijk: hoeveel tijd neemt uw fotografie opdracht in beslag? Een voorbeeld hoeveel tijd er in een opdracht gaat zitten en wat de daarbij behorende tarieven/prijzen zijn.

Voorbeeld sfeerfoto’s van een bedrijf

Stel dat u een mooi bedrijfspand heeft met een team aan personeel en u wilt hier mooie bedrijfsfoto’s voor hebben. De kosten:

  • 1 uur op- en afbouwen mobiele studio
  • 0.5 uur binnen/buiten fotograferen
  • 1 uur sfeer vastleggen (details, personeel etc.)
  • 1 uur nabewerken
  • Totaal: 3.5 uur